google-site-verification=5hWSVQ193mCqPdre_SIGMP_ZjIHTvMflXnJnBO_Q35o آموزش انسیس، مهم ترین دستورات APDL مورد استفاده در ANSYS Workbench
مجموعه فایل های آموزش مقدماتی تا پیشرفته نرم افزار کتیا (CATIA) و مجموعه کتب, جزوات, پروژه و مقالات تخصصی مهندسی مکانیک (ساخت و تولید, جامدات, سیالات)


صفحه قبل 1 ... 3 4 صفحه بعد

آموزش انسیس، مهم ترین دستورات APDL مورد استفاده در ANSYS Workbench
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : چهار شنبه 1 ارديبهشت 1395

 

یکی از مهم ترین ویژگی های ANSYS Mechanical این است که برای تحلیل، یک فایل ورودی ایجاد می نماید که آن را برای حل به محیط MAPDL ارسال می کند. این یک مزیت ویژه برای کاربر محسوب می شود چرا که امکان دسترسی کاملی را به محیط مذکور برای کاربر فراهم می آورد. محیط MAPDL محیط قدیمی نرم افزار می باشد که به کمک دستوراتی (commands) که به صورت خط به خط وارد می شوند، امکان انجام تحلیلی شناور و پارامتریک را به وجود می آورد. از آنجا که تمامی امکانات محیط APDL به محیط Workbench نرم افزار منتقل نشده است، بنابراین نرم افزار ANSYS در محیط Workbench در برخی حوزه های تحلیلی با محدودیت هایی روبرو است. اما از آنجا که دو محیط مذکور ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند و در چنین مواقعی می توان با فراخوانی دستورات APDL در محیط Workbench همچنان تحلیل خود را در این محیط دوست داشتنی به سرانجام رساند. در این جزوه سعی شده است به بررسی 20 مورد از مهم ترین و پر کاربردترین این دستورات پرداخته شود...

جزوه مهم ترین دستورات APDL مورد استفاده در ANSYS Workbench، مشتمل بر 10 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه روابط مهم و کاربردی با فرمت word، گردآوری شده است.


جهت دانلود جزوه مهم ترین دستورات APDL مورد استفاده در ANSYS Workbench برلینک زیر کلیک نمایید:

 



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار ANSYS، ،

تحقیق با عنوان: به کارگیری External Model برای استفاده از یک مدل APDL در محیط Ansys Workbench
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : چهار شنبه 1 ارديبهشت 1395

 

در این تحقیق به بررسی یک مدل خاص که بارها و قیود در شرایط استاتیک در محیط APDL به آن اعمال شده است، پرداخته و نحوه انتقال آن توضیح داده می شود. مدل مذکور در شکل زیر به تصویر کشیده شده است:

تحقیق به کارگیری External Model برای استفاده از یک مدل APDL در محیط  Ansys Workbench ، مشتمل بر 9 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر، فرمول ها و روابط ریاضی با فرمت word، گردآوری شده است.

جهت دانلود تحقیق به کارگیری External Model برای استفاده از یک مدل APDL در محیط  Ansys Workbench برلینک زیر کلیک نمایید:

 



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار ANSYS، ،

آموزش هایپرمش، جزوه آموزش مش بندی حرفه ای و دقیق با نرم افزار HyperMesh
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : یک شنبه 15 فروردين 1395
 
Altair HyperWorks Desktop در حال حاضر قوی ترین نرم افزار موجود در جهان در سیستم مش بندی می باشد. توانایی های این نرم افزار به حدی است که نرم افزار های بسیار از جمله ANSYS، Nastran، LS Dyna و... توصیه می کنند که برای بهترین مش بندی و گرفتن بالاترین جواب ها از این نرم افزار استفاده نمایید. این نرم افزار خطاهای حاصل از ابعاد مش و نوع مش و تعداد مش بر اساس ابعاد جسم رو به حداقل می رساند و بهترین سایز مش که کمترین خطای ایجاد شده در تعداد مش ها که به وجود می آید بصورت اتوماتیک از بین می برد.
 
 
خیلی از شرکت های نرم افزاری قسمت هایی از این نرم افزار رو تهیه می نمایند و در بخشی از نرم افزار خود جهت مش بندی قرار می دهند. این نرم افزار تمامی فرمت ها را ساپورت می نماید و همچنین نرم افزارهای معروفی چون ABAQUS، ANSYS، Nastran و... گزینه خاصی در نظر گرفته شده که به راحتی مش بندی رو می توانید در این نرم افزارها ایمپورت (Import) نمایید. زمینه مش بندی این نرم افزار در تمامی مسائل جامدات، سیالات و دیگر علوم را شامل می شود. در آخرین نسخه این نرم افزار حل گر قدرتمندی جهت تحلیل در نظر گرفته شده که کاربر را بی نیاز از نرم افزارهای دیگر می نماید و Help بسیار قوی و جالبی دارد و یادگیری آن راحت و محیط آن جذاب و کاربر پسند می باشد.
 
 
نرم افزار GAMBIT هیچ وقت توانایی رقابت با این نرم افزار و پیدا نکرد و از گردونه نرم افزار خارج شد. یکی از قابلیت های خوب این نرم افزار این است که با هر نرمی افزاری می توانید قطعه رو طراحی نموده و بارگذاری کنید و در نهایت جهت مش بندی خیلی دقیق به این نرم افزار ایمپورت نمایید. حال پس از مش بندی بسیار دقیق در این نرم افزار می توانید عملیات حل مساله را به خود این نرم افزار واگذار نمایید و یا اینکه به نرم افزار دیگری بسپارید. برای پی بردن به دقت جواب ها می توانید با یک مثال ساده و مقایسه آن با حل ریاضی و نیز حل کردن همان مسله با هر نرم افزاری که تبحر دارید امتحان نمایید.
 
نرم افزار HyperWorks  یک  نرم افزار شبیه سازی و مدلسازی (CAE) می باشد. این نرم افزار دارای چندین ماژول بسیار قدرتمند بوده که در ادامه به معرفی آنها پرداخته می شود. این نرم افزار قابلیت تعامل با دیگیر نرم افزارهای شبیه سازی را مانند آباکوس، انسیس و… را داراست.

HyperMesh: جهت مش بندی مدل که می توان خروجی برای اباکوس و انسیس و …. گرفت.

HyperCrash: شبیه سازی برخورد

OptiStruct و RADIOSS: حل مشکلات ساختاری و غیر خطی، در حال اجرا از یک پوسته یا به طور جداگانه

HyperView و HyperView Player: ماژول برای تجسم و پردازش

HyperStudy و HyperStudy DSS: بهینه سازی عملکرد و تجزیه و تحلیل چند متغیره

HyperGraph و HyperGraph 3D: پردازش به صورت سه بعدی

جزوه آموزش مش بندی حرفه ای و دقیق با نرم افزار HyperMesh، مشتمل بر 264 صفحه، در 10 فصل، با فرمت PDF، به زبان فارسی و به همراه تصاویر رنگی هر محیط و نوار ابزارها، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

فصل 1: مقدمات

  • مقدمه
  • راه اندازي برنامه HyperMesh
  • راهنماي برنامه HyperMesh
  • باز و ذخیره کردن فایل ها
  • کار با پانل ها
  • سازماندهی یک مدل
  • مدیریت نحوه نمایش
فصل 2: وارد کردن و تعمیر مدل های طراحی شده توسط کامپیوتر (CAD)
  • پاک کردن سطوح ناهموار (Untrimmed)
  • بستن سطوح ناپیدا
  • قرار دادن تلرانس واضح
  • هم ارز کردن لبه های آزاد
  • پاک کردن سطوح دوتایی
فصل 3: ساده کردن هندسی
  • مش زدن برش ها
  • بررسی کیفیت مش
  • از بین بردن سطوح گرد
  • حذف لبه های گرد
  • از بین بردن سوراخ ها
فصل 4: مش زنی خودکار
  • چگونه همه سطوح را یکباره مش بزنید
  • تغییر دادن چگالی المان ها در راستای لبه های سطوح
  • چک کردن کیفیت المان ها و تغییر الگوی مش زنی با تغییر الگوریتم مش زنی
  • پیش نمایش مش بر روی تمام سطوحی که مش زده نشده است
  • تغییر نوع المان ها و فاصله گره ها (همسو کردن) در راستای لبه سطوح
  • نحوه مش زدن دوباره سطوح
فصل 5: ساخت مش QI
فصل 6: بررسی و ویرایش مش
  • شناسایی مشکلات اتصال المان های پوسته ای
  • برطرف کردن مشکلات اتصال المان های پوسته ای
  • مش زدن مجدد المان ها در امتداد rib
فصل 7: Batch Meshing
فصل 8: مش زنی چهار وجهی
  • مش زنی چهار وجهی احجام
  • مش زنی چهار وجهی استاندارد
  • بازرسی کیفیت المان های چهار وجهی
  • مش زنی دوباره المان های چهار وجهی
فصل 9: مش زنی از نوع CFD
  • تولید مش برای کاربردهای CFD با استفاده از پنل CFD Mesh
  • ایجاد مش از نوع لبه های مرزی به وسیله تعداد دلخواه از لایه ها
  • مشخص نمودن نواحی مرزی جهت شبیه سازی CFD
  • نحوه Export یک مش با نواحی مرزی جهت نرم افزار Fluent
  • وارد کردن یک مدل درون نرم افزار Fluent
فصل 10: HyperMesh LS-DYNA Solver Interface
 
General Introduction to HyperMesh - DYNA Interface
Defining LS-DYNA Model and Load Data, Controls, and Output
Using Curves, Beams, Rigid Bodies Joints, and Loads in DYNA
Model Importing, Airbags, Exporting Displayed, and Contacts using DYNA
Rigid Wall, Model Data, Constraints, and Output using DYNA
Assemblies using DYNA
 

جهت دانلود جزوه آموزش مش بندی حرفه ای و دقیق با نرم افزار HyperMesh برلینک زیر کلیک نمایید:

آموزش هایپرمش، جزوه آموزش مش بندی حرفه ای و دقیق با نرم افزار HyperMesh



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار ANSYS، ،

پروژه با عنوان: تحلیل یک صفحه خمشی تحت بار گسترده ثقلی در نرم افزار MATLAB
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : شنبه 14 فروردين 1395

پروژه حاضر، تحلیل یک صفحه خمشی (Bending Plate) به روش اجزاء محدود می باشد که در وسط آن یک سوراخ لوزی شکل مربعی به قطر 120cm قرار دارد. جزئیات بیشتر مربوط به هندسه این پروژه در شکل زیر نشان داده شده است.

روش مورد استفاده در این پروژه استفاده از عناصر ایزوپارامتریک می باشد که برای جلوگیری از ایجاد پدیده قفل شوندگی برشی در قسمت مربوط به تشکیل ماتریس سختی برشی از روش انتگرال گیری کاهش یافته استفاده شده است. البته برای بررسی تاثیر این پدیده یک بار برنامه بدون استفاده از انتگرال گیری کاهش یافته اجرا شد و نتایج آن با حالت استفاده از انتگرال گیری کاهش یافته و نتایج بدست آمده از نرم افزار ANSYS مقایسه شده است...

پروژه روش های اجزاء محدود (تحلیل یک صفحه خمشی تحت بار گسترده ثقلی در نرم افزار Matlab)، مشتمل بر 58 صفحه با فرمت pdf، تایپ شده، به زبان فارسی، به همراه روابط ریاضی در محیط نرم افزار MATLAB به ترتیب زیر گردآوری شده است:

جهت دانلود پروژه روش های اجزاء محدود (تحلیل یک صفحه خمشی تحت بار گسترده ثقلی در نرم افزار Matlab) برلینک زیر کلیک نمایید:

پروژه با عنوان: تحلیل یک صفحه خمشی تحت بار گسترده ثقلی در نرم افزار MATLAB



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار MATLAB، پروژه و مقالات متلب MATLAB، نرم افزار ANSYS، ،
:: برچسب‌ها: ماتریس, ایزوپارامتریک, روش انتگرال گیری, نرم افزار ANSYS, MATLAB, اجزاء محدود, پروژه, Bending Plate,

مقاله با عنوان: طراحی و آنالیز رینگ چرخ با استفاده از نرم افزار CATIA & ANSYS
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : شنبه 14 فروردين 1395

The purpose of the car wheel rim provide’s a firm base on which to fit the tire. Its dimensions, shape should be suitable to adequately accommodate the particular tire required for the vehicle. In this study a tire of car wheel rim belonging to the disc wheel category is considered. Design in an important industrial activity which influences the quality of the product. The wheel rim is designed by using modelling software catiav5r18. In modelling the time spent in producing the complex 3-D models and the risk involved in design and manufacturing process can be easily minimised. So the modelling of the wheel rim is made by using CATIA. Later this CATIA model is imported to ANSYS for analysis work. ANSYS software is the latest used for simulating the different forces, pressure acting on the component and also for calculating and viewing the results. A solver mode in ANSYS software calculates the stresses, deflections, bending moments and their relations without manual interventions, reduces the time compared with the method of mathematical calculations by a human. ANSYS static analysis work is carried out by considered two different materials namely aluminium and forged steel and their relative performances have been observed respectively. In addition to this rim is subjected to vibration analysis (modal analysis), a part of dynamic analysis is carried out its performance is observed. In this paper by observing the results of both static and modal analysis obtained forged steel is suggested as best material

مقاله  طراحی و آنالیز رینگ چرخ با استفاده از نرم افزار CATIA & ANSYS، مشتمل بر 8 صفحه، به زبان انگلیسی، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت PDF، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • Abstract
  • Introduction
  • Theory of Wheels
  • Rim Nomenclature
  • Type of Wheel/Rim
  • Modelling of Wheel Rim
  • Result Analysis
  • Conclusion and future work
  • Refrencess

جهت دانلود مقاله  طراحی و آنالیز رینگ چرخ با استفاده از نرم افزار CATIA & ANSYS برلینک زیر کلیک نمایید:

 

مقاله با عنوان: طراحی و آنالیز رینگ چرخ با استفاده از نرم افزار CATIA & ANSYS

 



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار ANSYS، ،

صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 ... 8 صفحه بعد


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.